Verzend-, retour- en restitutiebeleid

Bedankt voor het winkelen bij onlinekruiden.com.

Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons restitutie- en retourbeleid te bekijken.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons hebt gekocht.

Interpretatie en Definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die onder de volgende voorwaarden wordt bepaald. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, of ze nu enkelvoud of meervoud zijn.

Definities

Voor de doeleinden van dit verzend-, annulerings- en restitutiebeleid:

 • Bedrijf verwijst naar onlinekruiden.com, Weerenweg 17C 1161 AE, Zwanenburg, Nederland.
 • Goederen zie de artikelen die te koop worden aangeboden op de Service.
 • Bestellingen betekenen een verzoek van U om Goederen van ons te kopen.
 • Dienst verwijst naar de Website.
 • Website verwijst naar onlinekruiden.com, toegankelijk via https://onlinekruiden.com/
 • U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, zoals van toepassing.

Verzendingsproces

Wij bezorgen in Nederland en België.

Onze verzendkosten zijn;

Nederland: €4,95

België: €5,95

De onlinekruiden.com streeft ernaar om uw bestellingen binnen 1-3 werkdagen voor Nederland te bezorgen. Leveringen buiten Nederland worden doorgaans binnen 2-4 werkdagen bezorgd.

Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een e-mail met de ”Track and Trace details van uw bestelling”. Volg de instructies in de e-mail.

Uw Bestelling Annuleringsrechten

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een Bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop _ U de Goederen heeft ontvangen of waarop een derde _ u heeft aangesteld , die niet de vervoerder is , het geleverde Product in bezit neemt .

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u _ _ uw beslissing aan ons kenbaar maken door middel van een duidelijke verklaring. U kunt uw beslissing aan ons doorgeven door:

E-mail : contact@onlinekruiden.com

Wij zullen u uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop _ Wij de geretourneerde Goederen hebben ontvangen, terugbetalen. We zullen dezelfde betalingsmethode gebruiken die u _ _ gebruikt voor de Bestelling, en u zult geen kosten in rekening brengen voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor Retouren

Zorg er bij het bestellen van de Goederen die in aanmerking komen voor retournering voor dat:

 • De Goederen zijn gekocht in de afgelopen 14 dagen
 • De Goederen zijn in de originele verpakking

De volgende Goederen kunnen niet worden geretourneerd:

 • Levering van goederen volgens uw specificaties: of duidelijk gepersonaliseerd.
 • De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn voor retournering, snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
 • De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet voor verkoop geschikt zijn en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 • De levering van goederen die na levering naar hun aard onlosmakelijk vermengd zijn met andere artikelen.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren van goederen die niet voldoen aan de bovenstaande retourvoorwaarden.

Alleen normaal geprijsde goederen kunnen worden terugbetaald. Helaas kunnen goederen die in de uitverkoop zijn niet worden terugbetaald. Deze uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing als dit niet is toegestaan door de toepasselijke wetgeving.

Retourneren van Goederen

U bent aansprakelijk voor de kosten en het risico van het terugzenden van de Goederen naar ons. U dient de Goederen te sturen naar het volgende adres:

Weerenweg 17C 1161 AE, Zwanenburg, Nederland

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor Goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan bij retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. We kunnen geen terugbetalingen doen zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of bewijs van ontvangst of levering.

Contact

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op:

 • E-mail : contact@onlinekruiden.com